Riktig God Jul og Godt Nyttår!

med Ingen kommentarer

.. ønskes våre kunder, samarbeidspartnere, og besøkende.

I OptimalAssistanse har vi et høyt aktivitetsnivå også denne vinteren. Nye samarbeid etableres hele tiden og vi er glad for tilliten fra stadig flere arbeidsledere. Vi kjenner deres hverdager og har høyt fokus på å være en god arbeidsgiver for deres personlige assistenter.

Kursaktiviteten øker og vi tilbyr jevnlig kurs for BPA-arbeidsledere – og om få uker også til personlige assistenter. Om kort tid presenterer vi en spennende kursnyhet!

Rett på nyåret ansetter vi enda en medarbeider i administrasjonen, vi skal bli kjent med 24sevenOffice, og om kort tid er vi miljøfyrtårnsertifisert. For å nevne noe. Dette håper vi vil bidra til at vi kan gi både kunder, samarbeidspartnere, og assistenter enda litt bedre service.

Aktiviteter på nyåret

Kurs for arbeidsledere starter allerede den 7.-8.  januar på Grålum, og vi inviterer både assistenter, arbeidsledere og andre interesserte til et spennende BPA-treff på Quality Hotell i Fredrikstad (sentrum) den 10. januar kl 18:30-21:00. Mer informasjon kommer!

Du som er nysgjerrig på hva som kjennetegner jobb som personlig assistent og som ønsker et skreddersydd kurs, bør ta turen innom nettsidene igjen de kommende ukene. Kanskje finner du et tilbud som vekker interesse..

Ønsker du kontakt med oss?
Vi holder åpent også i romjulen, om enn med litt redusert kapasitet. Telefon og epost besvares som vanlig mellom 8-24 (fra kl 10 helg og helligdag).