Flere kan nå benytte OptimalAssistanse som BPA-samarbeidspartner

med Ingen kommentarer
Narvikbynight
Nattutsikten fra hotellet

Vi utvider og er glade for at vi nå også kan tilby våre tjenester til innbyggere i Moss og Hobøl i Østfold, og Narvik i Nordland.

Den 13. juni fikk vi anledning til å presentere vårt tilbud for ti fremmøtte arbeidsledere i Narvik kommune. Alle narvikinger som har vedtak om BPA har frem til nå hatt kommunen som arbeidsgiver for sine assistenter. Nå kan de i tillegg velge blant fire tjenestegodkjente BPA-tilbydere.

I Moss og Hobøl har de i mange år kunnet velge mellom kommunen eller en privat samarbeidspartner. Valgmulighetene er nå blitt langt bedre ved at det er flere aktører å velge blant.

Ønsker DU å bli bedre kjent med hva vi kan tilby? Vi tar gjerne en uforpliktende prat, enten du har generelle spørsmål om BPA, er en etablert arbeidsleder, ønsker jobb som personlig assistent, eller jobber som saksbehandler i kommunen. Ring oss på 69 12 96 00, eller send oss en epost .

Vi takker Moss, Hobøl, og Narvik kommune for tilliten, og ser frem til spennende samarbeid med arbeidsledere, assistenter, og saksbehandlere.

Kontakt oss