Ny kompetanse i OptimalAssistanse AS

med Ingen kommentarer

Heidi Josephson er utdannet ergoterapeut. Hun har jobbet med hjelpemidler i 17 år, 10 år i Varodd og 7 år i HandiNor. Hun har jobbet mye med tilrettelegging av aktiviteter som EL-innebandy, skipigging, sit-ski, ispigging, rullestolbasket, rullestoltennis, rullestoldans, kajakk, sykler etc. Hun har de siste 8 årene vært med på Ridderrennet på Beitostølen, og jobber i dag med et prosjekt med Den Norske Turistforening (DNT).

Du som er arbeidsleder/kunde hos oss i OptimalAssistanse kan benytte deg av henne. Hun kan bistå deg og din terapeut med ditt behov. Hun kan bistå deg blant annet med legatsøknader om aktivitetshjelpemidler, NAV AKT 26, BPA-veiledning, forflytning med mer.

Det kommer til å bli arrangert ulike sosiale aktivitetstreff, med alt fra aking, sit-ski, skipigging i vinterhalvåret, til sykler og kajakk på sommerhalvåret. Et tilbud hvor du kan ta med assistenter, venner og familie. Det er åpent for alle. En invitasjon kommer.

Hun ser frem til å få hilse på dere som er arbeidsledere/kunder hos oss i dag, og til deg som kan tenke deg og bli en del av denne gjengen hos OptilmalAssistanse.

Velkommen til å ta kontakt med meg på: 482 10 558 sms eller ta en telefon 😊😊, epost: josephson@optimalassistanse.no