Tjenestegodkjent i Frosta og Stjørdal i Værnesregionen – Trøndelag

med Ingen kommentarer

OptimalAssistanse AS er nå, som en av flere (13) leverandører, tjenestegodkjent av Værnesregionens Innkjøpsavdeling (VR Innkjøp) for Stjørdal. Dessuten har Frosta sluttet seg til. Det er gledelig at vi nå kan levere BPA til kunder i Stjørdal og Frosta. Dersom du, eller noen du kjenner, vil vite mer om dette, ta kontakt med oss i administrasjonen for mer informasjon. Vi har kunder over hele landet, fra Tromsø til Flekkefjord, og vil mer enn gjerne også få kunder i Værnesregionen!

Med Independent Living-filosofien i “grunnmuren” gir vi deg et friskt valg! Vi skårer høyt på tilfredshets­undersøkelser og både arbeidsledere og assistenter liker at vi skiller oss litt ut. Har du, eller trenger du, borgerstyrt personlig assistanse, og bor i Stjørdal eller Frosta, så er du velkommen til å ta kontakt for å få vite mer om hvem vi er og hva vi står for.

Bor du i Meråker, Selbu, Tydal, Holtålen eller Malvik kan du også ta kontakt, siden disse kommunene enten har såkalt “opsjon” på å være med i avtalen, og Malvik har vi allerede avtale med.

Vi ønsker alle med assistansebehov i Værnesregionen velkommen til oss!

Ring oss på 69 12 96 00 eller send oss en epost, så tar vi en hyggelig og uforpliktende prat!

Kontakt oss