Publisert Jobb som assistent søkes i , , , , , ,

Jeg er en voksen skilt dame på 48 år med bred erfaring innen flere yrker. Som person er jeg blid og oppmerksom og har veldig lett for å komme i kontakt med mennesker.  Jeg er trygg på meg selv og mener derfor jeg får andre til å føle seg rolige også.

Min arbeidserfaring er ganske vid men jeg har jobbet i hjemmesykepleien som pleieassistent og som personlig assistent for to brukere. I tillegg har jeg hatt avlastningshjem for to familier og vært fosterhjem for to søsken som var hos oss inntil voksen alder.

Dette har vært samtidig med familiedrevet gårdsdrift med dyr så jeg påberoper meg også å si at jeg er praktisk anlagt.

Per d.d jobber jeg i Rokke hageservice hvor mine oppgaver er alt fra vaktmestertjenester til hagestell, både manuelt og maskinelt.

Når det gjelder styrke så har jeg trent siden barndommen og blant annet spilt fotball på toppnivå. Jeg liker å holde kroppen i form og har gjennom trening og ikke minst i dagens jobb, styrke i både ben og armer. Jeg ser derfor ingen hindringer når det eventuelt blir tunge løft i en slik jobb.

Mine interesser for andre mennesker og det å kunne hjelpe de til en bedre hverdag ønsker jeg igjen å kunne ha som yrke. Derfor søker jeg nå jobb som personlig assistent.

Annet

Kontakt

Vibeke Mjølnerød
Vaskernveien 26, 1768 Halden
Epost: vibekem@hotmail.no
Tlf.: 48061824