Publisert Jobb som assistent søkes i ,

Jeg er ei positiv og glad ung kvinne under utdanning innenfor ledelse og organisasjon. I mine 6 aktive år som arbeidstaker har jeg fått erfaring fra salg direkte til kunden, service, organisering og ledelse. I de ulike arbeidssituasjonen har jeg tilegnet meg god kompetanse innen kundeveiledning, kundebehandling, hvordan yte god service, se hva kunden har behov for og de generelt. Det motivere meg til å gi et lille ekstra for at mennesket skal få en fin dag.

Mine bekjente, venner, kolleger og familie vil beskrive meg som en positiv, serviceinnstilt, omsorgsfull og engasjert ung kvinne. Som alltid ser mennesket og hva de trenger. Mennesket motivere meg og inspirer meg. Blant min omgangskrets blir jeg ofte kalt ”psykologen”. Det å møte nye mennesker med ny bagasje inspirer meg til å gi de en bedre dag.

Gjennom de siste 9 årene har jeg hatt ulike verv, tillitsposisjoner og frivillighetsarbeid. Der jeg kontinuerlig har vært nødt til å forholde meg til ulike mennesketyper. Jeg var gjennom store deler av ungdomsskolen og videregående tillitselev for klassen og satt i eleverådstyret både på Gjerdrum ungdomsskole og Nannestad videregående skole. Jeg ble under studietiden valgt inn som nestleder for samfunnet på Rena. De er et organ for studentene som skal sørge for det sosiale og at alle blir inkludert. Under den perioden engasjerte jeg meg i studentens hverdag og meldte meg inn i studentparlamentet som vararepresentant. Jeg fikk være med på ulike beslutninger slik at mange sin hverdag på studiet sitt ble bedre.

Jeg engasjerte meg fort i at alle skulle med og ble med å starte opp Røde Kors Ungdom. Der det ble arrangert ulike samling for å samle alle til ulike aktiviteter. Jeg var med på stand under deres 150 årsjubileum og tok kurs i sosiale møteplasser for å kunne få kunnskap om hva som er viktig når en samler ulike mennesker og at alle føler seg inkludert. Gjennomgående i alt jeg har engasjert meg i er mennesket og deres behov og rett.

Jeg er ei ung kvinne som utenfor jobb interesser meg veldig det som skjer i verden. Jeg holder meg oppdatert på ulike måter å gjøre hverdagen bedre for hver enkel person. Er glad i livet og nyter det for det gir meg energi. Og den energien og engasjementet tar jeg med meg i jobben også for å gi det lille ekstra.

Annet

  • Kvinne, født 1995
  • Tåler ikke katt
  • Jobb som assistent søkes i ,

Kontakt

Silje Anastasia Boug
Rognvegen 10, 2022 Gjerdrum
Epost: anastasia.boug@gmail.com
Tlf.: 99503399