Publisert Jobb som assistent søkes i

Jeg er ei pliktoppfyllende og positiv jente på 25 år som søker jobb. Jeg er interessert i så mye jobb som mulig og er veldig fleksibel. Kan stille opp på kort varsel også. Jeg har jobbet som personlig assistent igjennom Uloba før, så vet hva det vil si å være en personlig assistent, liker også de forskjellige utfordringene jobben fører med seg. Tidligere har jeg jobbet med renhold, så holder ting rent og ryddig rundt meg på arbeidsplassen.

Som person er jeg sosial, liker å gå turer, høre god musikk, drive ulike samtaler, gjøre ulike aktiviteter både ute og inne, bl.a. gå på kino, lage/handle mat, delta på konserter, shopping og reise. Jeg har også en drivkraft og elsker utfordringer og det å lære noe nytt. Det gleder meg å hjelpe andre og har ingen problemer med å forstå at personlig assistent er ett service yrke.

Jeg kan tilby ett vennskapelig forhold, men vet hvor grensen går slik at jeg til en hver tid opptrer profesjonelt. Jeg er ærlig, glad i mennesker og dyr, utadvendt, forståelsesfull, god lytter samt samtalepartner, hjelpsom og yter alltid mitt beste.

Annet

  • Kvinne, født 1993
  • Jobb som assistent søkes i

Kontakt

Julie Undall
Nedre Flatåsveg 104, 7099 Flatåsen
Epost: juliee_undall_@hotmail.com
Tlf.: 40463834