Publisert Jobb som assistent søkes i

Jeg er en 30 år gammel jente som ønsker en ny jobbhverdag, som gir verdifull mening for både meg selv og andre mennesker. Jeg bor med min forlovede og vår datter på 2 år, på Kråkerøy i Fredrikstad. Jeg er utdannet med en mastergrad i arkitektur og design fra Danmark, og har de siste 4 årene jobbet som arkitekt.

Jeg er sosial, aktiv og kreativ, – tre egenskaper som jeg håper vil kunne skape en spennende og givende hverdag for den/de jeg jobber med. Alle mennesker har behov for en hverdag fylt med opplevelser og nye impulser, uavhengig av deres fysiske og psykiske forutsetninger. Alle fortjener en motiverende hverdag, og jeg håper å kunne bidra til nettopp dette.

Jeg er sympatisk, jordnær og har en helt egen evne for empati — tre egenskaper som vil kunne skape et tett bånd og nære relasjoner til den/de jeg jobber med. Alle mennesker har behov for å bli forstått følelsesmessig, og å føle at deres meninger blir tatt på alvor.

Jeg håper å kunne få muligheten til å jobbe som personlig assistent, og er overbevist om at dette er en jobb som vil kunne passe meg. Jeg har ingen preferanser om hvorvidt jeg ønsker å jobbe med yngre eller eldre mennesker, da jeg føler at jeg kan bidra like godt til en motiverende og verdig hverdag for begge aldersgrupper.

Jeg er ikke-røker og har god helse og fysikk. Jeg disponerer egen bil.

Annet

  • Kvinne, født 1988
  • Har førerkort for bil
  • Jobb som assistent søkes i

Kontakt

Anna Karoline Hov Larsen
Fuglevik Platå 17 C, 1673 Kråkerøy
Epost: annkalarsen@gmail.com
Tlf.: 98615252