Publisert Jobb som assistent søkes i ,

Jeg er 31 år, og har akkurat flyttet til Ottestad med samboer og (snart) 2 barn og hund.

Jeg er utdannet kokk, og har jobbet i restaurant som kokk, servitør, dagligleder og kjøkkensjef siden jeg var 17 år. Før jeg flyttet fra Oslo drev jeg en kantine i et filmselskap som var hovedsakelig dagtid, og når jeg flyttet til Ottestad begynte jeg som kjøkkensjef. Etter kort tid innså jeg at det ikke lar seg gjøre å kombinere familieliv med veldig lange dager, og primært kvelder på kjøkkenet, og at min tid i en restaurant er forbi. Jeg er nå nysgjerrig  på hva et liv utenfor restaurant kan bringe, og ønsker å jobbe med folk, derfor tar jeg kontakt med dere.

I og med at jeg har jobbet i restaurant siden jeg var 17 år har jeg ingen annen arbeidserfaring å spille på, men jeg har alltid likt å hjelpe folk, enten det er med middagen eller det er å stå opp 2 timer før for hjelpe kokken å flytte.

Nå som jeg står ved dette veiskillet er det ingen tvil om at det er i denne retningen jeg ønsker å gå, nøyaktig hvilken vei vet jeg ikke ennå og tenker at jeg må prøve meg frem.

Jeg er fortsatt veldig glad i å lage mat og lære bort det å lage mat. Mat kan være noe så enkelt som næring og ikke smake vondt, men mat kan også være ett av dagens høydepunkt, som du gleder deg til å lage og spise. Maten blir bedre når du selv har laget den.

Ved siden av mat er klatring min store hobby. Klatring gir en utrolig ro. Når man er i veggen har man ikke anledning til å tenke på så mye annet enn å holde seg oppe, langt mindre tid til å styre de tankene som dukker opp så de også får en bedre flyt.  I tillegg gir det en veldig mestringsfølelse som har hjulpet meg mye.

Så hvorfor skal du la en pensjonert kokk som liker å klatre få en sjanse?

Du vil få en ansatt som ser hvert enkelt menneske, og som har omsorg for alle. Jeg er godt vant til ansvar, er svært initiativrik og veldig lærevillig. Kunnskapen min innenfor mat kan brukes som et positivt tilskudd i hverdagen. Det er en av de få tingene vi alle har til felles. Jeg ønsker å bidra til at andre skal få et bedre liv og en bedre hverdag, og håper at jeg kan få prøve meg hos dere.

Jeg håper dere tar kontakt om dere tror jeg kan ha noe å bidra med hos dere, eller om det åpner seg en mulighet etterhvert.

Annet

  • Mann, født 1986
  • Har førerkort for bil
  • Jobb som assistent søkes i ,

Kontakt

Jan-Adler Kvern
Statsminister Otto Blehrs veg 26, 2312 Ottestad
Epost: jatakkjak@gmail.com
Tlf.: 45030083