Publisert Jobb som assistent søkes i ,

Jeg er en 21 år gammel jente på leting etter jobb og jeg kunne tenke meg muligheten til å være personlig assistent. Jeg studerer til å bli lærer og er utrolig glad i å jobbe med mennesker. I og med at dette er første gangen jeg søker om å bli assistent håper jeg på jobboppgaver som er tilpasset min kompetanse.

Jeg ville foretrukket en jobb hvor jeg kan gjøre oppgaver som matinnkjøp, handlerunder, matlaging, omsorg for kjæledyr, barnepass, følge til arrangementer, utflukter, omsorg for barn med psykiske / sosiale vansker, holde ensomme med selskap og lignende.

Jeg er flink til å tilpasse meg, men foretrekker en jobb hvor jeg kan begynne rolig og deretter muligens varme meg opp til tyngre oppgaver som f.eks personlig hygiene og de som trenger ekstra sterk og kontinuerlig hjelp.

Jeg er en positiv og hardtarbeidende jente med en lidenskap for å hjelpe til. Jeg har jobbet mye med barn med psykiske vansker og sosiale problemer, og vært en støttende person for dem som ikke har så mange å fortro seg til og føle seg trygg med. Skolearbeid er jeg også vant med å assistere med, da jeg i praksis har jobbet med spesialpedagogisk undervisning på tomannshånd. Jeg er ikke allergisk mot kjæledyr og er veldig glad i å passe på barn / unge.

Annet

  • Kvinne, født 1996
  • Har førerkort for bil
  • Jobb som assistent søkes i ,

Kontakt

Tomine Nyseth Karsten
Jorunsvei 12,
Epost: nysten@hotmail.no
Tlf.: 46913556