Publisert Jobb som assistent søkes i

Jeg er en 21 år gammel jente fra Bærum. I 2015 fullførte jeg realfaglinjen videregående skole. Etter videregående hadde jeg et friår der jeg jobbet som SFO-assistent ved en kole, hvor jeg også hadde enkelte vikartimer i skoleklassene. Jeg har ambisjoner om å jobbe med mennesker, og har dette siste året studert sykepleie ved NTNU Øya. I august begynte jeg på lærerstudiet ved Høgskolen i Oslo og Akershus, spesialisert på 1.-7. trinn.

Det er flere grunner til at jeg ønsker å jobbe hos deg, i all hovedsak fordi jeg liker å være sammen med mennesker. I tillegg er jeg veldig glad i å lage mat og synes det er morsomt å prøve nye oppskrifter. Jeg er en aktiv jente som liker å trene og gå turer både i by og fjell. Først av alt tror jeg at en jobb hos dere vil være veldig lærerik og gi meg god erfaring. Jeg trives veldig godt med mennesker og ønsker å ta del i et godt arbeidsmiljø og hjelpe andre. Jeg er sosial og synes det er morsomt å prøve nye ting og møte nye mennesker.

Jeg tror at jeg passer til jobben fordi jeg er en åpen og utadvendt person som liker å ta i et tak. Jeg liker å jobbe sammen med mennesker og synes det er spennende med varierte oppgaver og dager. Å vite at jeg kan lære noe, motiverer meg til å arbeide godt og effektivt. Jeg tror også at det vil være spennende erfaring for meg som jeg kan ta med videre. Derfor vil jeg gjerne jobbe hos dere.

Det siste året har jeg jobbet som personlig assistent gjennom Uloba i Trondheim. Denne jobben har gitt med mye erfaring med å jobbe tett på mennesker og hjelpe til der det trengs. I tillegg har jeg jobbet som assistent på SFO, utenom dette kan det nevnes at jeg har hatt deltidsjobb i sportsbutikk, der jeg jobbet som kassemedarbeider. Jobben krevet at jeg var rask og effektiv, men samtidig hyggelig med kundene. Jeg har også vært håndballtrener for jenter.

På fritiden liker jeg å trene og å være sammen med vennene mine, tillegg til å være sammen med dyr. Jeg liker også å utforske innen matlaging, med næringsrik og god mat. Jeg har førerkortet til bil. Per dags dato bor jeg i Bærum, men kommer fra august av til å bo i Oslo.

Jeg kan starte på kort varsel og kan jobbe ettermiddag/kveldstid i ukedagene og helgene, og har også mulighet til å jobbe tidligere enkelte dager hvor jeg ikke har skole. Jeg håper å høre fra deg, og om du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt, jeg kommer gjerne til intervju.

Referanse oppgis ved behov.

Annet

  • Kvinne, født 1996
  • Har førerkort for bil
  • Jobb som assistent søkes i

Kontakt

Mathilde Skovli Pettersen
Nordalveien 74, 0584 Oslo
Epost: mathildesp@live.no
Tlf.: 41303262