Publisert Jobb som assistent søkes i

Jeg er ei jente på 28 år som går andre året som sykepleierstudent på Lovisenberg Diakonale høgskole i Oslo. Jeg ønsker jobb hos dere. Jeg vil være bosatt i Oslo fra 25. august.

Jeg har mye erfaring fra forskjellige jobber i kommunehelsetjenesten og har arbeidet med eldre og yngre personer med demens, mennesker i alle aldre med psykiske lidelser og mennesker med psykiske funksjonshemminger. De siste årene har jeg bodd på Lillehammer hvor jeg har studert psykologi. Der hadde jeg jobb på et bofellesskap for personer med fysisk funksjonshemming og psykiske utviklingshemminger. I tillegg tok jeg også ekstravakter på en skjermet avdeling for personer med demens og jobbet frivillig med barn i Kreftforeningen som gruppeleder på et tiltak som kalles Treffpunkt, en møteplass for barn som pårørende. Videre har jeg også arbeidet som vikar på Magnhildrud bokollektiv i Askim for personer med psykiske lidelser fra helt unge til godt voksne. Jeg har også erfaring fra Moertunet bokollektiv i Ås på en skjermet avdeling for personer med demens der jeg jobbet i tre år.

I alle jobbene jeg har hatt har jeg likt å motivere mennesker i alle aldre med ulike problemstillinger. Jeg har vært i- og taklet svært stressende situasjoner med krevende pasienter. Jeg trives veldig godt med mye å gjøre og liker å skape relasjoner til alle mennesker på tvers av problemstilling, alder og diagnose. I møtet med personer med demens, med psykisk utviklingshemning og psykiske lidelser har jeg opplevd at det har vært utfordrende, meningsfullt og spennende. Noe av det viktigste jeg har lært i jobbene er å se menneskers individuelle behov til tross for sykdommer de kan ha og at jeg kan bidra til at de opplever mestring og glede i øyeblikket.

Jeg lærer fort og er glad i å prate med folk. Jeg er god til å skape tillit, er entusiastisk og har ofte blitt kalt en gledesspreder både i jobb og i private sammenhenger. Jeg er glad i å engasjere og motivere andre mennesker og det er også derfor jeg har valgt sykepleierstudiet i Oslo. Jeg er ei blid og sosial jente, som er opptatt av å skape positiv stemning rundt meg. Jeg er i tillegg rolig, tålmodig, fleksibel og liker en utfordring. Jeg er glad i å være engasjert og aktiv og har stor arbeidskapasitet. Jeg kan jobbe både dag, kveld og natt.

Annet

  • Kvinne, født 1990
  • Jobb som assistent søkes i

Kontakt

Xenia Tuft Mortensen
Maridalsveien 261b, 0872 Oslo
Epost: xeniatmortensen@gmail.com
Tlf.: 47631047