Publisert Jobb som assistent søkes i ,

Til alle som ser etter personlige assistenter.

Jeg heter Julia, er 39 år, og ser etter en deltidsjobb ved siden av studiene. Jeg har lang fartstid som personlig assistent og i helsesektoren, og trives godt med det. Jeg er sympatisk, ryddig og service innstilt.

Jeg har nylig kommet tilbake til Oslo etter et lengre opphold i Berlin. Jeg er utdannet på Skolen for Samtidsdans, og i Berlin har jeg drevet med blandt annet scenekunst og jobbet som kokk. Nå er jeg tilbake i Oslo for å omskolere meg. Jeg tar opp fag til generell studiekompetanse, for siden vil jeg studere til å bli sosionom.

Jeg har bred erfaring med pleie; jeg har jobbet som pleie assistent på PPU avdelingen på Ullevål Universitetssykehus, samt at jeg har jobbet i en årrekke som personlig assistent for ME syke med alvorlig grad. Oppgavene mine har variert med alt fra bekken, personlig hygiene, enkelt sårstell m.m. Jeg har også assistert rullestolbrukere i multihandicap klassen på Lilleborg Skole.

Jeg har mye erfaring med tilbereding av mat. Jeg liker å handle og komponere retter, men synes det er fint å få instrukser også. Jeg gjør det alltid på den måten du vil ha det, og respekterer dine ønsker og ditt hjem.

Ta gjerne kontakt for spørsmål på 92321067

Vennlig hilsen

Julia Kathrin Skår

 

Annet

Kontakt

Julia Kathrin Skår

Epost: juliakath7@gmail.com
Tlf.: 92321067