Informasjon og opplæring

Informasjon og opplæring blir gitt av våre konsulenter på et tidlig tidspunkt, og helst i forkant av oppstart, eller umiddelbart etter at en BPA-ordning er overført til Optimal­Assistanse.

Arbeidsleder får grunnleggende veiledning, eventuelt individuell i eget hjem. Med friskt fokus på de gode mulighetene så legger vi tilrette for et godt samarbeid og god videreutvikling.

Assistentenes rolleforståelse har stor betydning, Optimal­Assistanse har derfor egne, ”skolerte” og erfarne BPA-rådgivere som kan bistå i praktisk veiledning.

Vi er tilgjengelig for arbeidsledere og assistenter på telefon alle dager, hele døgnet.


Aktuelle saker

press-delivery-service

Abonnér på aktuelle saker fra oss

Vil du følge med på hva som skjer hos oss?

Ingen kommentarer

Tjenestegodkjent i Grenland

OptimalAssistanse AS er nå, som en av flere leverandører, tjenestegodkjent av Grenlandskommunenes Innkjøpsenhet (GKI). Det er gledelig at vi nå kan levere BPA til kunder i Skien og Porsgrunn. Dersom du, eller noen du kjenner, vil vite mer om dette, … Les mer

Ingen kommentarer
DNT logo

OptimalAssistanse ønsker velkommen til utedag ved Tunevannet

Dato: 12. juni Tid: Velkommen fra kl 12 til 17.00 Hvor: Sarpsborg Roklubb-huset, Tuneveien 60, Grålum Hva skjer: DNT kommer og koker kaffe på bål, og forteller om en høsttur til Merket 19. – 22. august, tilrettelagt for rullestol. Tune … Les mer

Ingen kommentarer

Ledige stillinger

Siste “Stilling ledig” annonser for personlig assistent.


Jobb søkes

Siste “Jobb søkes” annonser.


Personvern – krever du å få se/laste ned alle data vi har om deg, og/eller ønsker du disse slettet?