Informasjon og opplæring

Informasjon og opplæring blir gitt av våre konsulenter på et tidlig tidspunkt, og helst i forkant av oppstart, eller umiddelbart etter at en BPA-ordning er overført til OptimalAssistanse.

Arbeidsleder får grunnleggende veiledning, eventuelt individuell i eget hjem. Med friskt fokus på de gode mulighetene så legger vi tilrette for et godt samarbeid og god videreutvikling.

Assistentenes rolleforståelse har stor betydning, OptimalAssistanse har derfor egne, ”skolerte” og erfarne BPA-rådgivere som kan bistå i praktisk veiledning.

Vi er tilgjengelig for arbeidsledere og assistenter på telefon alle dager, hele døgnet.


Aktuelle saker

Illustrasjon - lytte

Det er nå flere spennende ledige stillinger hos oss

Vi har nå følgende ledige stillinger: BPA-assistenter (deltid) i Råde, Vestby, Trondheim (Heimdal), Skaun, Gran (Jaren) og i Fredrikstad (vikarer). Dessuten er det nå ca 12 ledige assistenter som søker jobb!

Ingen kommentarer
OptimalAssistanse

Abonnér på våre nyheter

Vil du følge med på hva som skjer hos oss?

Ingen kommentarer
Ecura logo

OptimalAssistanse har fått nye eiere

OptimalAssistanse AS har fått nye eiere. Selskapet er kjøpt opp av Ecura Helse og Omsorg AS, et norsk selskap som ønsker å være et alternativ til store utenlandske aktører i det norske markedet. OptimalAssistanse AS ble stiftet i 2009, og … Les mer

Ingen kommentarer
Askim kommunevåpen

Avtale med Askim

OptimalAssistanse har nå avtale med Askim kommune i Østfold. Askim er en by i Indre Østfold og har bortimot 16 000 innbyggere. Fra før har vi avtaler med en rekke andre kommuner i Østfold. Vi ønsker alle med assistansebehov i … Les mer

Ingen kommentarer