Publisert Stilling som assistent ledig i

Om oss

Optimal­Assistanse AS ble etablert i 2009 og har i dag konsesjon og leverer BPA-tjenester i kommuner over hele landet. Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) er rettighetsfestet ved lov, og alle kommuner plikter å tilby BPA til personer med sammensatte og varige behov for assistanse. Tjenesten fungerer som et alternativ eller tillegg til det offentlige omsorgstilbudet og de tradisjonelle hjemmetjenestene.

OptimalAssistanse ble i 2017 en del av Ecura AS (Ecura), et norsk konsern med tilbud av tjenester innen BPA, hjemmebasert omsorg, privatfinansiert rusbehandling samt habilitering og heldøgns bo- og omsorgstjenester for personer med sammensatte­/adferdsmessige utfordringer. I tillegg tilbyr Ecura vikar- og bemanningsløsninger med helsefagpersonell, samt rådgivningstjenester og kompetansehevende kurs innen helsefag.

Om stillingen

Annonsetekst

Hyggelig mann i slutten av 50-årene, søker en ny fast assistent. Arbeidet består av praktisk og personlig bistand for å gjennomføre dagliglivets gjøremål.

Arbeidstiden vil være på dag og kveld hele uken, og det er en fast arbeidsplan over arbeidstiden. Den ledige stillingen er i gjennomsnitt ca 20 t pr uke.

Type stilling

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene er allsidige og innebærer bl.a. husarbeid, matlaging og innkjøp. Det vil også være å ledsage til ærender som frisør, lege og tannlege.

Stillingen vil innebære noe hjelp til personlig hygiene. Mannen går selv, men trenger litt støtte.

Dine egenskaper

  • Du må beherske godt norsk, både skriftlig og muntlig.
  • Du må disponere bil.
  • Det er krav om politiattest.
  • Du må være voksen og trygg på deg selv.Du må være hyggelig og sosial.
  • Det er en fordel hvis du er sterk.
 

Andre krav

  • Ønsket kjønn: Ikke relevant
  • Må ha førerkort for bil

Generelt

Assistansen er organisert som BPA, og din arbeidsleder blir nærmeste overordnede. Du blir ansatt i Optimal­Assistanse AS, som tilbyr gode lønnsvilkår, tillegg på kveld/helg/helligdag, pensjons- og forsikringsordninger, samt bedriftshelsetjeneste.

Politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, må fremlegges ved ansettelse.

Ved å søke på stillingen aksepterer du at søknaden og din CV fremlegges for arbeidsleder (assistanseberettigede eller dennes stedfortreder).

Kontakt

Eventuelle spørsmål
Else-Kristin Andersen
Tlf.: 911 42 466
Søknad
  • Skriftlig søknad med CV og referanser
  • Søknadsfrist: 25. februar
Epost: post@optimalassistanse.no (evt. vårt kontaktskjema her)
– eller brevpost til –
Optimal­Assistanse AS
Inspiria Kontorsenter
Bjørnstadveien 16
1712 Grålum