Publisert Stilling som assistent ledig i

Om oss

OptimalAssistanse AS er blant de ledende leverandørene av brukerstyrt personlig assistanse (BPA) i Norge. Bedriften er godkjent tjenesteleverandør, og driver BPA-ordninger, i 39 kommuner over hele landet. OptimalAssistanse AS ble stiftet av fire privatpersoner i 2009, men ble fra mai 2017 en del av Ecura Helse og Omsorg AS.

Ecura Helse og Omsorg AS er et norsk konsern med tilbud om tjenester innen både BPA, hjemmebasert omsorg, rehabilitering og bo- og omsorgstilbud for personer med psykiske lidelser. Konsernet har over 400 ansatte.

Om stillingen

Annonsetekst

Synshemmet dame på Lade søker etter voksen person til liten deltidsstilling. Du må være tålmodig og fleksibel, og gjerne praktisk anlagt. Arbeidskontrakt vil være på 3 timer i uka, men det må påregnes å jobbe mer ved behov (sykdom, ferier etc).

Type stilling

  • Deltid
  • Timer pr uke: 3
  • Stilling som assistent ledig i

Arbeidsoppgaver

Ledsaging til møter o.l., husbeid, handling og andre nødvendige oppgaver i hverdagen

Dine egenskaper

Andre krav

  • Ønsket kjønn: Ikke relevant

Generelt

Assistansen er organisert som BPA, og din arbeidsleder blir nærmeste overordnede. Du blir ansatt i OptimalAssistanse AS, som tilbyr gode lønnsvilkår, tillegg på kveld/helg/helligdag, pensjons- og forsikringsordninger, samt bedriftshelsetjeneste.

Politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, må fremlegges ved ansettelse.

Kontakt

Eventuelle spørsmål
Lilly Andersen
Epost: lilly-andersen@hotmail.com (ikke for søknad, se nedenfor)
Søknad
  • Skriftlig søknad med CV og referanser
  • Søknadsfrist: 24. september
Lilly Andersen
lilly-andersen@hotmail.com