Publisert Stilling som assistent ledig i

Om oss

OptimalAssistanse AS er blant de ledende leverandørene av brukerstyrt personlig assistanse (BPA) i Norge. Bedriften er godkjent tjenesteleverandør, og driver BPA-ordninger, i 39 kommuner over hele landet. OptimalAssistanse AS ble stiftet av fire privatpersoner i 2009, men ble fra mai 2017 en del av Ecura Helse og Omsorg AS.

Ecura Helse og Omsorg AS er et norsk konsern med tilbud om tjenester innen både BPA, hjemmebasert omsorg, rehabilitering og bo- og omsorgstilbud for personer med psykiske lidelser. Konsernet har over 400 ansatte.

Om stillingen

Annonsetekst

Hyggelig dame i 50-årene, søker personlige assistenter som tilkallingsvikarer. Arbeidet består av praktisk og personlig bistand for å gjennomføre dagliglivets gjøremål.

Arbeidstiden vil være på dag/kveld ved sykdom, ferie ol.

Type stilling

  • Tillkallingsvikar
  • Stilling som assistent ledig i

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene er allsidige og innebærer bl.a. husarbeid, matlaging, innkjøp, samt å ledsage til ærender som frisør, lege og tannlege. Stillingen vil innebære noe hjelp til personlig hygiene.

Dine egenskaper

Viktige egenskaper: Være serviceinnstilt, pålitelig og ærlig. Du må være huslig, ryddig og ha humor, være selvstendig og trygg på deg selv.

Andre krav

  • Ønsket kjønn: Ikke relevant
  • Må ha førerkort for bil

Tiltredelse

Snarest!

Generelt

Assistansen er organisert som BPA, og din arbeidsleder blir nærmeste overordnede. Du blir ansatt i OptimalAssistanse AS, som tilbyr gode lønnsvilkår, tillegg på kveld/helg/helligdag, pensjons- og forsikringsordninger, samt bedriftshelsetjeneste.

Politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, må fremlegges ved ansettelse.

Kontakt

Eventuelle spørsmål
Else-Kristin Andersen
Tlf.: 911 42 466
Søknad
  • Merkes: «BPA, Råde»
  • Søknadsfrist: 29. april
Epost: post@optimalassistanse.no (evt. vårt kontaktskjema her)
– eller brevpost til –
OptimalAssistanse AS
Inspiria Kontorsenter
Bjørnstadveien 16
1712 Grålum