Publisert

Om oss

Optmalassistanse ble etablert i 2009 og har i dag konsesjon og leverer BPA-tjenester i kommuner over hele landet. Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) er rettighetsfestet ved lov, og alle kommuner plikter å tilby BPA til personer med sammensatte og varige behov for assistanse. Tjenesten fungerer som et alternativ eller tillegg til det offentlige omsorgstilbudet og de tradisjonelle hjemmetjenestene.

Optmalassistanse ble i 2017 en del av Ecura AS (Ecura), et norsk konsern med tilbud av tjenester innen BPA, hjemmebasert omsorg, privatfinansiert rusbehandling samt habilitering og heldøgns bo- og omsorgstjenester for personer med sammensatte­/adferdsmessige utfordringer. I tillegg tilbyr Ecura vikar- og bemanningsløsninger med helsefagpersonell, samt rådgivningstjenester og kompetansehevende kurs innen helsefag.

Om stillingen

Annonsetekst

Jeg er en livsglad mann på 61 år som bor på Vikhammer med kone. Jeg har sykdommen limb girdle ( muskelsykdom), bruker elektrisk rullestol og respirator.
Jeg trenger assistanse til mange ulike gjøremål: Personlig hygiene, til/fra seng/toalett (har takheis) bruk av respirator, hostemaskin, handling, matlaging, husarbeid, sosiale aktiviteter osv.
Det er kjekt om du har førerkort, men jeg kjører for det meste selv.

Type stilling

  • Deltid
  • Timer pr uke: 25

Arbeidsoppgaver

Jeg trenger assistanse til mange ulike gjøremål: Personlig hygiene, til/fra seng/toalett (har takheis) bruk av respirator, hostemaskin, handling, matlaging, husarbeid, sosiale aktiviteter osv.

Andre krav

  • Ønsket kjønn: Ikke relevant
  • Må ha førerkort for bil

Tiltredelse

Ledig fra: 01.02.2020

Generelt

Assistansen er organisert som BPA, og din arbeidsleder blir nærmeste overordnede. Du blir ansatt i Optmalassistanse, som tilbyr gode lønnsvilkår, tillegg på kveld/helg/helligdag, pensjons- og forsikringsordninger, samt bedriftshelsetjeneste.

Politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, må fremlegges ved ansettelse.

Ved å søke på stillingen aksepterer du at søknaden og din CV fremlegges for arbeidsleder (assistanseberettigede eller dennes stedfortreder).

Kontakt

Eventuelle spørsmål
Else-Kristin Andersen
Tlf.: 911 42 466
Søknad
  • Søknadsfrist: 31. oktober
Epost: post@optimalassistanse.no (evt. vårt kontaktskjema her)
– eller brevpost til –
Optimal­Assistanse - en del av Ecura AS
Bernt Ankers gate 17
1534 Moss