Publisert Stilling som assistent ledig i

Om oss

OptimalAssistanse AS er blant de ledende leverandørene av brukerstyrt personlig assistanse (BPA) i Norge. Bedriften er godkjent tjenesteleverandør, og driver BPA-ordninger, i 39 kommuner over hele landet. OptimalAssistanse AS ble stiftet av fire privatpersoner i 2009, men ble fra mai 2017 en del av Ecura Helse og Omsorg AS.

Ecura Helse og Omsorg AS er et norsk konsern med tilbud om tjenester innen både BPA, hjemmebasert omsorg, rehabilitering og bo- og omsorgstilbud for personer med psykiske lidelser. Konsernet har over 400 ansatte.

Om stillingen

Annonsetekst

OptimalAssistanse AS søker på vegne av en liten koselig familie bosatt i Vestby kommune. Familien har behov for personlig assistent 2 netter i uken til sin 3 år gamle sønn.

Pr nå er planen å ha assistent natt fra mandag til tirsdag og fra onsdag til torsdag. Arbeidstiden vil være i tidsrommet kl. 22.00 – 06.00, våken nattevakt alle timer.

Oppstart omgående. Opplæring vil bli gitt.

Sønnen er en aktiv, utadvendt glad gutt som nylig har blitt storebror. Han har en lungesykdom, og har behov for tilsyn kontinuerlig gjennom hele natten. Han bruker sove-/pustemaske.

Assistentens oppgave er å avlaste foreldrene slik at de kan sove godt om natten. Den som ansettes vil få opplæring av foreldrene bl.a. vedrørende sove- puste-maske, hvordan gi væske/næring ved behov og hvordan håndtere ulike situasjoner som kan oppstå.

Familien trenger en ansvarsfull, omsorgsfull og selvstendig person med god helse. Det er ønskelig at du som søker er i alderen 25 – 40 år. Du må være ikke-røyker.

Sønnen blir lett smittet, så det er en fordel om du selv ikke har små barn. Det er videre en fordel om din livssituasjon er slik at du uten problemer kan jobbe om natten, og være fleksibel med tanke på å kunne jobbe andre netter i ukedager samt eventuelt helger ved behov.

Det er av stor betydning at du er glad i barn, at du evner å gi barnet trygghet og at foreldrene kan stole på deg. Du må mestre å være våken hele natten.

OptimalAssistanse tilbyr konkurransedyktig lønn og forsikringsordninger.

Type stilling

  • Deltid
  • Stilling som assistent ledig i

Arbeidsoppgaver

Dine egenskaper

Andre krav

  • Ønsket kjønn: Ikke relevant

Generelt

Assistansen er organisert som BPA, og din arbeidsleder blir nærmeste overordnede. Du blir ansatt i OptimalAssistanse AS, som tilbyr gode lønnsvilkår, tillegg på kveld/helg/helligdag, pensjons- og forsikringsordninger, samt bedriftshelsetjeneste.

Politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, må fremlegges ved ansettelse.

Kontakt

Eventuelle spørsmål
Else-Kristin Andersen
Tlf.: 911 42 466
Søknad
  • Merkes: «BPA, Son»
  • Søknadsfrist: 21. mars
Epost: post@optimalassistanse.no (evt. vårt kontaktskjema her)
– eller brevpost til –
OptimalAssistanse AS
Inspiria Kontorsenter
Bjørnstadveien 16
1712 Grålum