Publisert Stilling som assistent ledig i

Om oss

OptimalAssistanse AS er en av de ledende leverandører av Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) i Norge. Bedriften er godkjent tjenesteleverandør og drifter BPA-ordninger i kommuner over hele landet. OptimalAssistanse AS ble stiftet i 2009 og er fra mai 2017 en del av Ecura Helse og Omsorg AS.

Ecura Helse og Omsorg AS er et norsk selskap med tilbud av tjenester innen BPA, hjemmebasert omsorg, rehabilitering og bo- og omsorgstilbud for personer med psykiske lidelser. Selskapet har mer enn 400 ansatte.

Som assistent ansatt i OptimalAssistanse AS, tilbys du gode lønnsvilkår, tillegg på kveld/helg/helligdag, pensjons- og forsikringsordninger, og avtale om bedriftshelsetjeneste.

Om stillingen

Annonsetekst

Jeg er en 13 år gammel jente som har BPA-ordning. Dette betyr at jeg trenger hjelp i hverdagen for å gjennomføre dagliglivets gjøremål. Jeg liker liv og røre og å være sammen med mennesker. Jeg er glad i dyr, og spesielt er jeg glad i å bade.

Jeg bruker rullestol og andre hjelpemidler. Jeg kommuniserer med symbolspråk. Hjemme hos meg i Askim bor jeg sammen med mamma, pappa og lillebror på 6 år. Ettersom arbeidsplassen er hjemme hos oss, er det viktig at alle finner kjemien. Du vil jobbe hjemme hos oss og ellers der jeg har lyst til å være.

Jeg ønsker meg trygge og sosiale assistenter. Jeg skal nå ansette 2 tilkallingsvikarer, som kan jobbe når mine faste assistenter har fravær grunnet ferie, sykdom eller annet. Det kan også være at jeg trenger to assistenter på jobb i forbindelse med uteaktiviteter, eller at jeg trenger tilkallingsvikaren på ekstra vakt. Arbeidstiden er på morgen/ettermiddag/kveld + helger. Det er ønskelig at du kan være noe fleksibel med hensyn til arbeidstid, og at du kan være i stillingen over tid.

Tror du at vi sammen kunne fått en bra match, slik at min hverdag blir bra med deg og du får en meningsfylt og interessant jobb? Da ser jeg fram til å motta søknad fra deg.

Type stillinger

  • Deltid
  • Tillkallingsvikar
  • Stilling som assistent ledig i

Arbeidsoppgaver

Som min assistent må du bistå meg i personlig hygiene, ernæring, forflytning, trening, lek og kommunikasjon. Du må assistere meg i kommunikasjon med andre slik at jeg kan være sosial og deltagende, og slik at jeg tar egne valg der jeg er, med og uten familie. Det kan være aktuelt å følge meg til skolen, legen, tannlegen o.l.

Dine egenskaper

Du må snakke bra norsk, være sosial, engasjert, tålmodig, sterk og praktisk anlagt. Du må være løsningsorientert, se muligheter, være oppfinnsom og kreativ og komme opp med ideer for aktiviteter. Videre er det viktig at du er nøyaktig og strukturert.

Du må ha førerkort kl. B og kunne kjøre «stor» bil. Jeg har Caravelle som er tilpasset for rullestol.

Du bør ha erfaring med og være trygg på å håndtere tekniske hjelpemidler, eller positivt innstilt på å lære håndteringen av disse. Opplæring vil bli gitt.

Du må ikke røyke.

Du må trives i basseng.

Andre krav

  • Ønsket kjønn: Ikke relevant
  • Må ha førerkort for bil

Generelt

Assistansen er organisert som BPA, og arbeidsleder er nærmeste kontaktpunkt. Du blir ansatt i OptimalAssistanse AS, som tilbyr gode lønnsvilkår, tillegg på kveld/helg/helligdag, pensjons- og forsikringsordninger, og avtale om bedriftshelsetjeneste.

Politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, må fremlegges ved ansettelse.

Kontakt

Eventuelle spørsmål
Vera Eriksen
Tlf.: 941 70 630
Søknad
  • Skriftlig søknad med CV og referanser
  • Merkes: «BPA, Askim»
  • Søknadsfrist: 30. september
Epost: post@optimalassistanse.no (evt. vårt kontaktskjema her)
– eller brevpost til –
OptimalAssistanse AS
Inspiria Kontorsenter
Bjørnstadveien 16
1712 Grålum