Publisert Stilling som assistent ledig i

Om oss

OptimalAssistanse AS er blant de ledende leverandørene av brukerstyrt personlig assistanse (BPA) i Norge. Bedriften er godkjent tjenesteleverandør, og driver BPA-ordninger, i 39 kommuner over hele landet. OptimalAssistanse AS ble stiftet av fire privatpersoner i 2009, men ble fra mai 2017 en del av Ecura Helse og Omsorg AS.

Ecura Helse og Omsorg AS er et norsk konsern med tilbud om tjenester innen både BPA, hjemmebasert omsorg, rehabilitering og bo- og omsorgstilbud for personer med psykiske lidelser. Konsernet har over 400 ansatte.

Om stillingen

Annonsetekst

Jenta er 19 år har cerebral parese. Hun har noen fysiske og kognitive og språklige utfordringer, hun kommuniserer via tegn til tale. Hun kan gå selv, men på lengre avstander er hun avhengig av rullestol. Jenta er sosial, hun har humor og god observasjonsevne. Hun liker kino og er interessert i dyr, spesielt hund og hest.

Arbeidsstedet vil være i hjemmet og ellers der jenta befinner seg/ønsker å ferdes. Det skal ansettes en assistent som kan jobbe et par dager i uken og litt ekstra av og til. Arbeidstiden vil som regel være etter skoletid og frem til ca. kl. 19.00. Det er imidlertid ønskelig at du kan være fleksibel og jobbe noe senere ved behov. Det er viktig at du kan være i stillingen over tid.

Type stilling

  • Deltid
  • Stilling som assistent ledig i

Arbeidsoppgaver

Det er innvilget BPA-ordning, hvilket innebærer at jenta har bistand i hverdagen for å gjennomføre dagliglivets gjøremål. Som personlig assistent må du være motivert for å bistå med oppgaver av både praktisk og personlig art. Du bør være initiativrik, men tålmodig og nøyaktig, bruke tid på oppgavene og utføre arbeidet slik som arbeidsleder/jenta ønsker. Det er naturlig at personlig assistent deltar i husarbeid i hjemmet.

Som personlig assistent vil du jobbe tett med familien som bor på Heimdal i Trondheim. Familien består av mor, far, 3 barn og en hund.

Dine egenskaper

Det er en forutsetning at du forstår og snakker godt norsk. Du må kunne kjøre «stor» bil som Caravelle.

Opplæring vil bli gitt.

Er du i alderen 18-30 år og synes dette høres interessant ut? Da mottar vi gjerne en søknad fra deg.

Andre krav

  • Ønsket kjønn: Ikke relevant
  • Må ha førerkort for bil
  • Tåle husdyr

Generelt

Assistansen er organisert som BPA, og din arbeidsleder blir nærmeste overordnede. Du blir ansatt i OptimalAssistanse AS, som tilbyr gode lønnsvilkår, tillegg på kveld/helg/helligdag, pensjons- og forsikringsordninger, samt bedriftshelsetjeneste.

Politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, må fremlegges ved ansettelse.

Kontakt

Eventuelle spørsmål
Terje Skjelvik
Tlf.: 915 50 443
Søknad
  • Merkes: «BPA, Heimdal i Trondheim»
  • Søknadsfrist: 1. mars
Epost: post@optimalassistanse.no (evt. vårt kontaktskjema her)
– eller brevpost til –
OptimalAssistanse AS
Inspiria Kontorsenter
Bjørnstadveien 16
1712 Grålum