Publisert Stilling som assistent ledig i

Om oss

Optimal­Assistanse AS ble etablert i 2009 og har i dag konsesjon og leverer BPA-tjenester i kommuner over hele landet. Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) er rettighetsfestet ved lov, og alle kommuner plikter å tilby BPA til personer med sammensatte og varige behov for assistanse. Tjenesten fungerer som et alternativ eller tillegg til det offentlige omsorgstilbudet og de tradisjonelle hjemmetjenestene.

OptimalAssistanse ble i 2017 en del av Ecura Helse og Omsorg AS (Ecura), et norsk konsern med tilbud av tjenester innen BPA, hjemmebasert omsorg, privatfinansiert rusbehandling samt habilitering og heldøgns bo- og omsorgstjenester for personer med sammensatte­/adferdsmessige utfordringer. I tillegg tilbyr Ecura vikar- og bemanningsløsninger med helsefagpersonell, samt rådgivningstjenester og kompetansehevende kurs innen helsefag.

Om stillingen

Annonsetekst

Jenta er 20 år og har Cerebral Parese. Hun har noen fysiske, kognitive og språklige utfordringer. Hun kommuniserer via tegn til tale. Hun kan gå selv, men på lengre avstander er hun avhengig av rullestol. Jenta er sosial, hun har humor og god observasjonsevne. Hun liker kino og er interessert i dyr, spesielt hund og hest.

Som personlig assistent vil du jobbe tett med familien som bor på Heimdal i Trondheim. Familien består av mor, far, 3 barn og en hund.

Det er innvilget BPA-ordning, hvilket innebærer at jenta har bistand i hverdagen for å gjennomføre dagliglivets gjøremål. Som personlig assistent må du være motivert for å bistå med oppgaver av både praktisk og personlig art. Du bør være initiativrik, men tålmodig og nøyaktig, bruke tid på oppgavene og utføre arbeidet slik som arbeidsleder/jenta ønsker. Det er naturlig at personlig assistent deltar i husarbeidet i hjemmet.

Arbeidsstedet vil være i hjemmet og ellers der jenta befinner seg/ønsker å ferdes. Det skal ansettes assistenter som kan jobbe et par dager i uken, og litt ekstra av og til. Arbeidstiden vil som regel være etter skoletid og frem til ca. kl 19.00. Det er imidlertid ønskelig at du kan være fleksibel og jobbe noe sendere ved behov. Det er viktig at du kan være i stillingen over tid.

Det er en forutsetning at du forstår og snakker godt norsk. Du må ha førerkort klasse B og kunne kjør “stor” bil som Caravelle. Du må ikke være allergisk mot hund, da familien har hund.

Opplæring vil bli gitt.

Er du i alderen 18-30 år og synes dette høres interessant ut? Da mottar vi gjerne en søknad fra deg.

Type stillinger

  • Heltid
  • Deltid
  • Stilling som assistent ledig i

Arbeidsoppgaver

Dine egenskaper

Andre krav

  • Ønsket kjønn: Ikke relevant
  • Må ha førerkort for bil
  • Tåle husdyr

Generelt

Assistansen er organisert som BPA, og din arbeidsleder blir nærmeste overordnede. Du blir ansatt i Optimal­Assistanse AS, som tilbyr gode lønnsvilkår, tillegg på kveld/helg/helligdag, pensjons- og forsikringsordninger, samt bedriftshelsetjeneste.

Politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, må fremlegges ved ansettelse.

Ved å søke på stillingen aksepterer du at søknaden og din CV fremlegges for assistanseberettigede eller dennes stedfortreder.

Kontakt

Eventuelle spørsmål
Terje Skjelvik
Tlf.: 915 50 443
Søknad
  • Søknadsfrist: 14. desember
Epost: post@optimalassistanse.no (evt. vårt kontaktskjema her)
– eller brevpost til –
Optimal­Assistanse AS
Inspiria Kontorsenter
Bjørnstadveien 16
1712 Grålum