Publisert Stilling som assistent ledig i

Om oss

OptimalAssistanse AS er blant de ledende leverandørene av brukerstyrt personlig assistanse (BPA) i Norge. Bedriften er godkjent tjenesteleverandør, og driver BPA-ordninger, i 39 kommuner over hele landet. OptimalAssistanse AS ble stiftet av fire privatpersoner i 2009, men ble fra mai 2017 en del av Ecura Helse og Omsorg AS.

Ecura Helse og Omsorg AS er et norsk konsern med tilbud om tjenester innen både BPA, hjemmebasert omsorg, rehabilitering og bo- og omsorgstilbud for personer med psykiske lidelser. Konsernet har over 400 ansatte.

Om stillingen

Annonsetekst

Vår datter på 10 år har BPA-ordning og vi trenger nå en assistent til henne.

Hun har en muskelsykdom som gjør at hun trenger bistand og hjelp store deler av dagen. Hun er ei oppvakt og blid, men bestemt jente.

Arbeidsplassen er hjemme hos oss eller der vår datter er. Hun er glad i hester og tilbringer mye tid i stallen. Det er derfor en fordel om du liker hester, ridning og stallarbeid. Vi er en dyrekjær familie som har hund i hjemmet.

Arbeidstiden er hverdager fra kl.13, etter skoletid. Arbeidstidens slutt varierer ut i fra hvilke avtaler hun har de ulike dagene, og det blir utarbeidet en arbeidsplan.

Tror du at vi sammen kunne fått en bra match, slik at vår datters hverdag blir bra med deg og at du får en meningsfylt og interessant jobb? Da ser vi fram til å motta søknad fra deg.

Type stilling

  • Deltid
  • Timer pr uke: 27
  • Stilling som assistent ledig i

Arbeidsoppgaver

Dine egenskaper

- Du må være glad i barn

- Ha god helse

- kunne være fleksibel

- Bestemt, kunne sette grenser

- Disponere egen bil

Andre krav

  • Ønsket kjønn: Ikke relevant
  • Må ha førerkort for bil

Tiltredelse

Snarest!

Generelt

Assistansen er organisert som BPA, og din arbeidsleder blir nærmeste overordnede. Du blir ansatt i OptimalAssistanse AS, som tilbyr gode lønnsvilkår, tillegg på kveld/helg/helligdag, pensjons- og forsikringsordninger, samt bedriftshelsetjeneste.

Politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, må fremlegges ved ansettelse.

Kontakt

Eventuelle spørsmål
Else-Kristin Andersen
Tlf.: 911 42 466
Søknad
  • Merkes: «BPA Kråkerøy»
  • Søknadsfrist: 30. april
Epost: post@optimalassistanse.no (evt. vårt kontaktskjema her)
– eller brevpost til –
OptimalAssistanse AS
Inspiria Kontorsenter
Bjørnstadveien 16
1712 Grålum