Publisert Stilling som assistent ledig i

Om oss

Optimal­Assistanse AS ble etablert i 2009 og har i dag konsesjon og leverer BPA-tjenester i kommuner over hele landet. Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) er rettighetsfestet ved lov, og alle kommuner plikter å tilby BPA til personer med sammensatte og varige behov for assistanse. Tjenesten fungerer som et alternativ eller tillegg til det offentlige omsorgstilbudet og de tradisjonelle hjemmetjenestene.

OptimalAssistanse ble i 2017 en del av Ecura AS (Ecura), et norsk konsern med tilbud av tjenester innen BPA, hjemmebasert omsorg, privatfinansiert rusbehandling samt habilitering og heldøgns bo- og omsorgstjenester for personer med sammensatte­/adferdsmessige utfordringer. I tillegg tilbyr Ecura vikar- og bemanningsløsninger med helsefagpersonell, samt rådgivningstjenester og kompetansehevende kurs innen helsefag.

Om stillingen

Annonsetekst

Det søkes etter BPA assistent til en 28 år gammel blind jente, som har behov for bistand til dagligdagse gjøremål. Det søkes etter en som kan jobbe fast på lørdager, og som i tillegg kan være tilkallingsvikar ved behov på ukedagene etter arbeidstid. Personer som har mulighet til å jobbe annenhver lørdag oppfordres også til å søke.

I utgangspunktet er stillingen fast fra kl 12:00 – 16:00 hver lørdag. Dette kan imidlertid variere noe etter behov. Helgetillegg tilkommer.

I arbeidssituasjonen har hun funksjonsassistanse ved jobbreiser og andre sosiale arrangementer som er jobbrelatert. Det kan også være behov for å bruke den samme assistenten som blir ansatt som BPA assistent.

Grunnet allergi i familien, bør du ikke ha daglig kontakt med hund.

Grunnet stillingens innhold, med å assistere på treningssenter og i svømmehall, ønsker assistanseberettiget at det er en kvinne som ansettes. Alder har ingen betydning, men om du er mellom 20 og 40 år oppfordres du til å søke.

Type stilling

  • Deltid
  • Stilling som assistent ledig i

Arbeidsoppgaver

Du vil få varierte arbeidsoppgaver. I tillegg til bistand under trening vil eksempler på arbeidsoppgaver være å bistå med husarbeid, matlaging, innkjøp, ledsaging til og fra ulike arrangementer etc.

Dine egenskaper

Vi søker etter deg som er serviceinnstilt, positiv, lett å komme i kontakt med og har sans for orden. Du må være fleksibel, da BPA handler om at den som mottar BPA skal kunne styre sin egen hverdag.

Du bør ha kjennskap til treningssenter, da en del av jobben er å ledsage og bistå under trening. Du må kunne svømme, da det også kan være behov for å assistere i svømmehall.

Andre krav

  • Ønsket kjønn: Kvinne

Tiltredelse

Snarest!

Generelt

Assistansen er organisert som BPA, og din arbeidsleder blir nærmeste overordnede. Du blir ansatt i Optimal­Assistanse AS, som tilbyr gode lønnsvilkår, tillegg på kveld/helg/helligdag, pensjons- og forsikringsordninger, samt bedriftshelsetjeneste.

Politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, må fremlegges ved ansettelse.

Ved å søke på stillingen aksepterer du at søknaden og din CV fremlegges for arbeidsleder (assistanseberettigede eller dennes stedfortreder).

Kontakt

Eventuelle spørsmål
Vera Eriksen
Tlf.: 941 55 828
Søknad
  • Skriftlig søknad med CV og referanser
  • Søknadsfrist: Ingen (åpen)
Epost: post@optimalassistanse.no (evt. vårt kontaktskjema her)
– eller brevpost til –
Optimal­Assistanse AS
Inspiria Kontorsenter
Bjørnstadveien 16
1712 Grålum