Publisert Stilling som assistent ledig i

Om oss

OptimalAssistanse AS er blant de ledende leverandørene av brukerstyrt personlig assistanse (BPA) i Norge. Bedriften er godkjent tjenesteleverandør, og driver BPA-ordninger, i 39 kommuner over hele landet. OptimalAssistanse AS ble stiftet av fire privatpersoner i 2009, men ble fra mai 2017 en del av Ecura Helse og Omsorg AS.

Ecura Helse og Omsorg AS er et norsk konsern med tilbud om tjenester innen både BPA, hjemmebasert omsorg, rehabilitering og bo- og omsorgstilbud for personer med psykiske lidelser. Konsernet har over 400 ansatte.

Om stillingen

Annonsetekst

Jeg er en trivelig mann i 60 åra som er bosatt i enebolig på Tomter sammen med min ektefelle. Søker etter en BPA-assistent for fast stilling 6 timer pr uke, dag/kveld.

Type stilling

  • Deltid
  • Stilling som assistent ledig i

Arbeidsoppgaver

Jeg har behov for hjelp til husarbeid innendørs. I sommerhalvåret trenger jeg hjelp til utearbeid som gressklipping og annet hagearbeid. I vinterhalvåret trenger jeg hjelp til enklere vintervedlikehold.

Ønsker følge på sosiale aktiviteter, som kino, museer og samlinger/kurs.

Dine egenskaper

Du må være omgjengelig og fleksibel.

Andre krav

  • Ønsket kjønn: Ikke relevant

Generelt

Assistansen er organisert som BPA, og din arbeidsleder blir nærmeste overordnede. Du blir ansatt i OptimalAssistanse AS, som tilbyr gode lønnsvilkår, tillegg på kveld/helg/helligdag, pensjons- og forsikringsordninger, samt bedriftshelsetjeneste.

Politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, må fremlegges ved ansettelse.

Kontakt

Eventuelle spørsmål
Vera Eriksen
Tlf.: 941 70 630
Søknad
  • Skriftlig søknad med CV og referanser
  • Merkes: «BPA, Tomter»
  • Søknadsfrist: 30. september
Epost: post@optimalassistanse.no (evt. vårt kontaktskjema her)
– eller brevpost til –
OptimalAssistanse AS
Inspiria Kontorsenter
Bjørnstadveien 16
1712 Grålum