Publisert Stilling som assistent ledig i

Om oss

OptimalAssistanse AS er blant de ledende leverandørene av brukerstyrt personlig assistanse (BPA) i Norge. Bedriften er godkjent tjenesteleverandør, og driver BPA-ordninger, i 39 kommuner over hele landet. OptimalAssistanse AS ble stiftet av fire privatpersoner i 2009, men ble fra mai 2017 en del av Ecura Helse og Omsorg AS.

Ecura Helse og Omsorg AS er et norsk konsern med tilbud om tjenester innen både BPA, hjemmebasert omsorg, rehabilitering og bo- og omsorgstilbud for personer med psykiske lidelser. Konsernet har over 400 ansatte.

Om stillingen

Annonsetekst

Tilkallingsvikar som brukerstyrt personlig assistent søkes til trivelig dame på Hamar, med utfordringer i hverdagen.

Vi søker en en person som kan jobbe når mine faste assistenter har fravær grunnet ferie, sykdom eller annet.

Type stillinger

  • Deltid
  • Tillkallingsvikar
  • Stilling som assistent ledig i

Arbeidsoppgaver

Arbeidet består i å gjøre oppgaver som foreldre i familien normalt ville gjort, f.eks husvask, klesvask, matlaging, handling o.l. Det kan på sikt bli aktuelt å utvide arbeidsoppgavene til å omfavne hjelp av mer personlig karakter.

Dine egenskaper

Du må like å jobbe selvstendig i hjemmet til en familie med nesten voksne barn. Det er en fordel med erfaring fra helse/omsorg eller BPA, men ingen forutsetning. Personlig egnethet og kjemi med arbeidsleder vektlegges.

Vi søker deg som har interesse for og kjenner glede ved å hjelpe mennesker i en vanskelig situasjon, som har evnen til å trekke deg tilbake ved behov, er serviceinnstilt, pålitelig, fleksibel og selvstendig. Det er en fordel om du liker å lage mat. Arbeidstiden er i hovedsak på dagtid.

Andre krav

  • Ønsket kjønn: Ikke relevant
  • Må ha førerkort for bil

Generelt

Assistansen er organisert som BPA, og din arbeidsleder blir nærmeste overordnede. Du blir ansatt i OptimalAssistanse AS, som tilbyr gode lønnsvilkår, tillegg på kveld/helg/helligdag, pensjons- og forsikringsordninger, samt bedriftshelsetjeneste.

Politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, må fremlegges ved ansettelse.

Kontakt

Eventuelle spørsmål
Vera Eriksen
Tlf.: 941 70 630
Søknad
  • Skriftlig søknad med CV og referanser
  • Merkes: «BPA, Hamar»
  • Søknadsfrist: 20. oktober
Epost: post@optimalassistanse.no (evt. vårt kontaktskjema her)
– eller brevpost til –
OptimalAssistanse AS
Inspiria Kontorsenter
Bjørnstadveien 16
1712 Grålum